20 Ocak 2009 Salı

KİNG KONG'UN YENİ MACERALARI: ORYANTALİZM


Gökhan Akçura sunar:
King Kong’un yeni maceraları
O R Y A N T A L İ Z M

24 Ocak Cumartesi 8.15 ve sonrası
Misket Şarapevi. Beşiktaş


Misket King Kong’u, King Kong da Misket’i özledi. Üç aylık bir moladan sonra King Kong yeniden Beşiktaş sokaklarında dolaşıyor!

Balıkpazarı’nın (yeni halini beğeniyor musunuz?) arka taraflarında görülen King Kong, katbekat keyif mekanı olarak nam salmış Misket’i tarümar etmeye hazırlanıyor.

Cumartesi gecesi gerçekleşecek olan bu süper randevu, doğuya özgü ritmler eşliğinde hayata geçecek. Söz konusu dinleti için özel hazırlıklar yapan King Kong önce hafif tertip kalbimizi hoplatacak, sonra parmaklarımızın ucu kaşınacak ve en nihayetinde kalkıp oynamaya başlayacağız. Oryantalizmin kaçınılmaz mucizesi!

Gecenin müzikal sponsorları arasında adlarına rastladığımız oryantalistlerden bir demet: Enrico Macias, Natacha Atlas, Lili Boniche, Oojami, Rachid Taha, Aisha Kandisha, Khaled, Jane Birkin, Transglobal Underground, Sussan Deyhim...

Üstüne üstlük zaman zaman vatan topraklarından da sesler bunlara katılacak: Baba Zula, Hafız Burhan, Kırıka, Kibariye, Fairuz Derin Bulut, Müslüm Gürses, Erkin Koray ve diğerleri...

MİSKET ŞARAPEVİ Beşiktaş Balık Pazarı. Kartalın kuyruğunu takip et, sağdan ikinci sok Tel.02122275923